View Single Post
Old 14-02-2011, 09:35 PM   #5
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Pomoć oko malog studija.

Quote:
Originally Posted by marko.masina View Post
...........
NLP odustao sam od toga da nekoga zovem da mi napravi sobu, rađe ću sam raditi pa makar i krivo ili da citiram Eomsia uporan sam.
Neke osnove akustike sam pohvatao,ali za konkretnu primjenu u praksi mi treba VAŠA pomoć.............
Crtaj, pisi, meri, racunaj, citaj i postavljaj konkretna pitanja na osnovu onoga sto si saznao i dokucio, i dobijaces konkretne odgovore, koliko god smo mi to u stanju (koji znamo da odgovorimo, mislim na sve clanove)

To je najefikasnije.

Ako budes svojim pitanjima namerno ili nehotice nas terao ca citamo, pisemo, racunamo, crtamo, merimo umesto tebe... thread ce ti brzo zamreti i ti ces ostati bez podrske. Projektovanje i gradnja studija nije trivijalan posao, ako krajnji korisnik zeli najbolji moguci kvalitet za ulozen trud i novac. te se ti tako odmah postavi prema problematici... posao ce biti tezak ali ce zato rezultati da budu neocekivano dobri

Ovoj je bio samo mali opsti savet na pocetku.

Takodje pozivam sve ostale clanove koji zele i mogu da pomognu, da ucestvuju u diskusiji konstruktivno.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 14-02-2011 at 09:42 PM.
boggy is offline   Reply With Quote