View Single Post
Old 13-02-2011, 04:05 PM   #9
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Kako napraviti hardware na bazi vst-a?

Ja trenutno pravi hardwarski sampler koji ce se zasnivati na STM32 CPU i Burr Brown PCM1791A 24bit DAC.
ovaj sampler ce raditi samo jednu stvar, dakle nece biti multitimbral, vec ce mocu da primi i do 4 gb semplova, ali sa smanjenom polifonijom tek na 6-8 u zavisnosti od portamento time i drugih stvari koje ce se koristiti, ili nece.

Nakon ovoga plan je da se deset ovakvih upakuje u jednu kutiju i da napravim drum modul, ili loop player, gde ce svaka komponenta bubnja imati svoj procesor i DAC, a onda sve to u ANALOGNU sabirnicu, sto ce prevazici u velikoj meri sve uredjaje koji sabiraju 24 bit signal jeftinim softverskim resenjima.

Ovo ne radim sam, imam saradnike iz inostranstva, zajedno radimo zbog troskova i zbog podele znanja i resursa, pa cemo za ovo iskoristiti software koji je vec jedan od saradnika napisao.
Zato, ako ti je zelja da se ovim bavis, dobro se naoruzaj strpljenjem i znanjem, jer je prilicno obimna tematika.
Sa druge strane, ovo sto mi radimo ce se isplatiti na nekom nivou i u nekoj nasoj prici, ali sve ispod 1000 komada nema velikog smisla...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote