View Single Post
Old 11-02-2011, 08:29 PM   #360
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: DIY Vocal booth & Control room?!

Quote:
Originally Posted by Eomsy View Post
U predhodnom postu sam za to napisao : "Shvaćam (barem mi logika tako kaže ) da bi te daščice trebale biti okrenuto horizontalno na smijer slušanja, ali mi dimenzija samoga rama clouda (pogledaj na sliku gore, na zadnji cloud, gdje piše crvenim slovima "OVA DIMENZIJA") ne dovoljava da stavim daščicu od 114cm kakove trenutno imam ..." Takva mi je dimenzija i na prednjem cloudu

ZER BI BIO TOLIKI PROBLEM DA IH STAVIM OKOMITO , ALI DA SAMO PRODUŽIM DAŠČICE, TJ DA STAVIM JEDNU ZA DRUGOM OKOMITO samo sa jednim nizom ...
ok... odgovorio sam ti.. nacrtaj ponovo... nek idu uspravno ali po pravilu koje sam ti malopre rekao.
Quote:

Ok.

Ok ali se kosi sa predlogom br. 5 ....
ne kosi se... procitaj pazljivije.
Quote:

Ok, shvatio. Znači krenem na lijevom zidu s lijeva na desno na prvom absorberu sa početkom niza i isti takava niz na dva desna absorbera s lijeva na desno ... KAPIRAM
ne ... na levima ide niz sa desna na levo a na desnima ide niz s leva na desno.
Quote:

Još sam dodatno obasjan . Ali u tom slučaju nemam nidgje u prostoriji zrcalnu sliku binarnog difuzora ... pošto idem u krug ...
Samo polako... rastumacicemo to.
Quote:

Ok., bit će mi možda lakše, ali ću to ipak da provjerim (kako bi izgledalo) kad nacrtam u sketch-upu ... ili ću da idem horizontalno po njima od poda do stropa ...
da... to pomaze.
Quote:

Tu sam te izgubio . Na lijevoj strani iznad absorbera je prozor ?! A ta vrata na suprotnoj strani su ram popunjen vunom i presvučen tkaninom, ZNAČI POROZNA SU !!!
ok... ako nema stakla onda ih ne diraj.
Quote:

Ću da probam kad uhvatim vremena ...
ok... nacrtaj u sketchupu... jeftinije je nego da pogresis

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote