View Single Post
Old 11-02-2011, 09:37 AM   #18
Zeroo
Member

Default Re: Koji USB Interfejs?

Juce mi je iz Artysta stigao Babyface RME!!!!Upalio instalirao drajver za manje od pola minuta restartovao i VAU!!!!!!Sve radi kao sat,sto je interesantno i na Laptopu i na desktopu.Napominjem da sam ga maltretirao desetak sati i RADI!Ne mogu da verujem a hteo sam da prodam laptop,vec sam prodao RME ff800 a prodajem i Digi 003 rack koji nije hteo da radi na lap topu a na desktopu ubija.Na desktopu imam Texas Instrumental a na lap topu neki nesrecni Intelov 45(vec sam pisao o problemu sa njim) ali Babyface to ne interesuje.On RADI!Bravo za RME.

Dosta sam stvarno dobrih kartica do sada promenio zato sto to volim a manje vise zbog posla ali sa RME ff800 na desktopu i Babyface bar za sad sam shvatio sta znaci stabilnost i komocija u radu.RME je tvrdim zakon za stabilnost i podrsku.Sto se tice zvuka to je stvar ukusa,sigurno da ima dosta dobrih kartica i ukusa.

Napominjem da sam ga probao i na XP sp2 i W7 64bit-bez razlike sve radi.Zvuk je transparentan otvoreniji nego kod ff800 i cujem neke tonove kojih ranije nije bilo ali treba vremena da se malo naviknem.DSP je posebna pricaHteo sam da kupim RME UC imao je jedan u Artystu u Beogradu ali je ovaj tako mali(mogu dva da stanu na svesci A4 formata)i upotrebljiv posebno za live da stvarno mislim da nisam pogresio jer je zvuk isti.Boze zdravlja ako sve bude kako valja kupicemo i UFX!
Bas sam se raspisao a i slabo sam spavao sve mi neke Baby u glavi.

Eto toliko.Jos jednom bravo za RME i pozdrav svima.

Last edited by Zeroo; 11-02-2011 at 09:41 AM.
Zeroo is offline   Reply With Quote