Quote:
Originally Posted by bornaa
sorry ak je vec bilo pisano o ovome...vidim puno ljudi ovdje komotono pisu kako su prezadovoljni svojim Adamima AX koji god da je broj u sredini i preporucuju iste, pa htio pitat...
ja danas u posluso i a7x i a5x i oba imaju ogromnu grešku...ne vidim da se to nesto spominje tu u diskusijama ali na 70 herca se cuje uzasni "prdež" basa iliti popularni port noise, i to s relativno niskim volumenom. da li je neke od vas tu taj problem zaobišao?
mid i high zvuce fantasticno, ali ono što sam danas čuo u basu je takav gaf od adama čak i dovoljan da se povuce cijela serija iz prodaje.
|
Ja sam se "zajebao".
Ja imam problem na 40-50 HZ, tad mi "prde" A7x.
Javili su se iz supporta iz Adama, bila je prica da ce praviti kao neke zapusace za portove, pa su na kraju redizajnirali portove, ne znam da li je neko do sada poslao zvucnike da prerade portove, ali to ja ne bih mogao da izvedem, jer bi morali da idu u Nemacku nazad pa ovde, ko zna koliko bi vremena proslo, a imam mnogo pesama na cekanju na kojima radim.
Medjutim port noise se javlja samo kad je taj odredjeni spektar solo, cim pustis ostali frekventni opseg, nema vise port noise-a.
Ja ne znam kako im je to promaklo, nije mi jasno, i to na svim zvucnicima...
Ali kapiram da bi ti zapusaci resili problem