Quote:
Originally Posted by boggy
Hvala, i jos jedna stvar, trudi se da grafikone prikazujes uvek u istom opsegu ako pretenduju da pokrivaju isti opseg... lakse je uociti transliranje modova u slici na tako pripremljenim grafikonima. (jedan ti krece od 33Hz drugi od 14Hz)
Takodje, drzi se iste razmere na levoj osi... te ako je 5dB onda treba da ostane uvek 5dB (ili 10dB) ... pogledaj malo po setovanjima mislim da se to da lako namestiti pre nego sto napravis sliku.
|
Ok, sorry

...
Quote:
To je moguce i upravo si sada naucio da se u malim sobama NE MOGU pravila striktno postovati ako se zele BOLJI rezultati.. nego se mora eksperimentom doci do tih BOLJIH rezultata... te price i pisanja po raznoraznim knjigama i dokumentima su samo neke osnovne smernice kuda treba ici... odmah iza toga idu merenja... a najvisi kriterijumi ostaju i dalje licni utisci i rezultati koje odredjeni monitorski sistem omogucuje...
|
Tak sam si ne?to i brijo ...
Quote:
Prvo nam izracunaj kolika ti je zapremina preostala.. metar u sake....
Znaci NE zapremina sobe pre... nego koliko ti je preostalo
|
AAAUUUUU

. Nemam pojma kak to ispravno izvesti, jer su zidovi i dalje neravni, a strop varira i do 5 cm (tu i tamo) ... kada su majstori radili deku, malo im je ?alung bje?ao, kao i oko

... Pa stvarno ne znam koliko bi ja dao PRAVE rezultate volumena ... Mo?da bi se samo trebao pomiriti sa ovime ?to imam, ha ?