Quote:
Originally Posted by boggy
imam jedan predlog
A da posetis ti site Prof. Dr. Ivo Mateljan-a, profesora sa splitskog univerziteta i downloadujes njegovu ARTA-u... pa da ponovis merenja? Jel to to veliki smor?
http://www.fesb.hr/~mateljan/arta/
I pazljivo sa sample rates... pri tom ARTA moze i 192kHz ako tvoja oprema moze toliko... time dobijas bolju rezoluciju na visokim frekvencijama
|
Budem probao, ali tek sutra, jer danas idem u ZGB, pa ću kod punice da skinem taj programčić. Makar je cca. 6 Mb, meni bi sa ovim dile-upom trebalo otprilike 3-4 sata da ga skinem doma

.
Quote:
BTW, ako se sto ne mice... onda se prakticno nista iznad 200-300Hz ni ne prikazuje... jer nema smisla...
|
Pa neće biti ovaj stol, već onakav kakav sam nacrtao ... bit će nešto manji od ovoga, ali će svejedno biti hrga u sredini. No sa ovom tvrdnjom, misliš li da će ARTA pokazati kakve druge rezultate u donjim frekvencijama od RoomEQ (200-300 Hz) ?
Quote:
p.s. koristi MLS metodu... komplikovanije je od REW.... ali nekako vise verujem tom programu... isto je besplatan... ali ne traze licne podatke za download
|
Nisam skužio dal ima to u RoomEQ, ali ću pogledati, pa ak ima budem snimio u toj metodi ...
P.S. Nema te metode u RoomEQ, već samo REW.
P.P.S. Zakaj mi ne baca ništa na RT60, odnosno kada otvorim tu opciju (već nasnimljenog signala, ništa mi ne pokazuje! Kako bi mogao saznati koliki mi je RT60 ? Jel ima ta opcija u ARTA-u ?