View Single Post
Old 04-02-2011, 02:40 PM   #40
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Izgradnja mini studija - ideje

Quote:
Originally Posted by tomycrosound View Post
evo vako;
pravim absorbere 100x120 2 kom i 100x60 2 kom. "Design" tkaninu sam kupio,
super
Quote:
za daske pronašao stolara koji će napravit tj isjeć mi povoljno u UTORAK. Zar više ništa ne može bit danas?
Ne, ako covek ima jos posla. A i ako nema reci ce ti za utorak da ne bi (ti) stekao utisak da je dokon i ispricao ostalima.
Quote:
Kamene vune (tvrde) nema nigdje od 8 ili 10 cm, tako da ću spajat 3x od 3cm da bih dobio 9.
ok
Quote:
Za odvajanje od zida prikovao bih 2 štaflice po absorberu 5x5 te na njih montirao kukice. Postoji li jednostavnije riješenje? Mogu li dva šarafa 8' držati takav jedan absorber?
ne znam koja ti je mera 8'...ali ako je to tipl od 8mm onda mislim da moze... probaj
Quote:
Jednostavne stvari, al želim da na kraju sve bude cakumpakum Isto tako, baš nigdje nisam pronašao onaj detalj oko savijanja ukrasne tkanine po rubovima, to nikako ne može bit savršeno ravno?
Verovatno ne, zato razmisli o ukrasnim lajsnama koje se mogu kupiti na metar od lipe ili cega vec i u obliku su slova L
pa sa njima pokri malim eksercicima
Quote:
Puno mi je odvajat absorber od zida 9cm, pa me interesira igra li veliku ulogu tih 4cm?
Da, ali tvoja odluka ce biti... odlucujuca
Quote:
A što se plahti tiče, neke mi lako propuštaju zrak, njih ću motati 2x, neke teže, njih ću jednom. Nadam se da neće niko umrt.
Boze sacuvaj!
Quote:
Ako ima zainteresiranih, priložim i slike how to do
Ima naravno... prilazi slike uvek ...

Po pitanju rama imas thread sa mog foruma "pravljenje rama za platno - korisno za panele" u pitanju je slikarka i ram je za slikarsko platno ali je tehnologija izrade vrlo slicna.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 04-02-2011 at 06:21 PM.
boggy is offline   Reply With Quote