View Single Post
Old 03-02-2011, 05:13 PM   #27
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Sunovrat pop kulture

Quote:
Originally Posted by Surfer View Post
Ako kolega Da Bear nešto kaže onda to ima da bude tako !!!
Jeste razumjeli !!!!!
Čovjek živi u Londonu, pobogu !!!!

Ako kolega Da Bear kaže da muzika kao takva ne vrijedi ništa jer je to sve isto smeće i Beatles i Los Ketchup ( za koji je kolega Da Bear radio 3 remixa, nemojmo to zaboraviti spomenuti jer ako mi nećemo, on sigurno hoće), onda nemojte vi sad tu se prepirati sa autoritetom.

Ako on kaže da su Beatlesi osnovani zato da bi zaradili lovu kao i Justin Bieber,onda nemate vi šta više razmišljati.
Sve je to isto, jedino što je Justin mlađi, ima ljepše zube i nije grupa.

Nemojte da sam više čuo da se netko drznuo drugačije misliti od kolege Da Beara, jer on je jedini koji se ovdje razumije u bilo što, jer je radio remixeve u Londonu.

A ne mi luzeri

aha hahaha ha ha ..pa nas narod je stvarno mega!!! Nema nam ravnih na celome svetu! Naj-jaci smo !!!! Vrh..

Nego, ehmmm...mene nikad nije bilo sramota ni od cega sto sam radio.
To sam par puta vec izjavio!
To gde zivim i radim je totalno nebitno, i to da li se u nesto razumem ili ne..ko to zna? Ni ja ne znam koliko znam i koliko se razumem u nesto??

....a sve ostalo je MOJE vidjenje muzike i pop kulture kroz MOJE oci i ushi,
sa kojima sam se nagledao i naslusao svega i svacega!

Surfer, sve se vremenom slegne u glavi i skapira...sacekaj malo, pusti vreme neka radi za tebe...

Ali, ajde....volimo da filozofiramo, da se nadmudrujemo, takvi smo...sve znamo najbolje i UVEK bolje od onoga sa kim pricamo...he he..

I nisam rekao da su Beatles smece, samo da je sve to pop muzika!

PS kad Vasa rece "petlja da priznam"...kad sam radio Las Ketchup, bio me je blam od ekipe u studiju oko mene....ali kad su posle nekog vremena doneli 2 platinasta diska za mene, jedan za UK No1 (600.000 sales) i drugi za ceo svet (7,000,000) nije me vise bilo sramota. Niko u nasem podrumu (6 studija) nije imao disk sa tolikim brojem prodatih primeraka...he he..

Last edited by DaBear; 03-02-2011 at 05:18 PM.
DaBear is offline   Reply With Quote