Quote:
Originally Posted by Braca
Da Bear,
Pravo je cudo kako ti imas toliko slobodnog vremena da pises, divim ti se jer si posvecen forumu. Obicno ljudi koji nesto rade nemaju toliko vremena. Uvazavam sve tvoje stavove koje iznosis, ali definitivno ti nemas nikakav stav, bez obzira sto se trudis da nam objasnis da mi zivimo u Srbiji ili gde god na Balkanu i da nam nista nije jasno. Iskreno, ja mislim da tebi nista nije jasno, stvarno nije vazno dal' zivis u Srbiji ili na jebenom Balkanu, mnogo je vaznije imati svoj stav. Tvoj stav je da nemas stav nego kako ide struja, voda nosi tako i ti. Za neke stvari nema opravadanja i nikad ih nece ni biti, prema tome ako su muzicka kretanja sheet onda su sheet, nema tih argumenata koji nesto opravadavaju. Mislim zivot je mnogo slozeniji nego sto to izgleda, tako da trendovi nista ne znace, oni su marketing i nista vise ( i sta uopste znaci broj poseta nekom klipu-zar zaista verujete u to, pa i Ekrem je imao dovoljan broj poseta ali mu to ne pomaze da ne bude budala kome se svi smeju). Dobrim stvarima marketing nije nikada potreban, a govna se pakuju u celofan i stavljaju se masnice-ovo poredjenje pravim bas zbog muzike.
Postoje ljudi kojima je stalo do muzike i ocajnicki pokusavaju da shvate sta se desava, zasto je sve otislo u k......, ako vec nemas svoj stav, tesko da ces moci da im pomognes u razjasnjenju nekih stvari. Ovo sam sve napisao zbog ljudi kojima muzika nesto znaci u zivotu!
Pozdrav, cenim te i nemoj pogresno da shvatis ovo sto pisem, pleaase
|
Braco, nisam te razumeo... da li si mislio samo na STAV ili na SVOJ stav? Ili mislis i jedno i drugo.
Po mom skromnom obrazovanju i misljenju DaBear ima i jedno i drugo.
Mislim... covek je izneo neki STAV (vrlo jasno, ko ne vidi nek procita jos jednom)... iza koga stoji od kad znam da ista pise na ovom Forumu... znaci njegov je, nije ga cak ni menjao... samo je on u stanju da ovako sastavi pricu.... znaci i originalan je. Da budem iskren, volim da procitam sta napise jer je iskreniji od mnogih koji pisu na forumu.
To sto se ti
ne slazes sa njegovim stavom ti ne daje pravo da mu proglasavas stav nistavnim (nepostojecim) ili mozda neoriginalnim (i dalje ne razumem dilemu iz prvog pitanja).
Takodje, poznajuci ga licno onoliko malo koliko ga znam... sumnjam da ima i da ce ikada dobiti jedan jedini objektivan razlog, da svoj stav promeni i modifikuje tako da se ti slozis s njim po ovom pitanju.
Nemoj pogresno da shvatis, Braco, ali kritika koju si napisao nema preteranog smisla ni osnova. Forum sluzi da iznosimo neke (svoje) stavove... a ne da kritikujemo druge kako ih nemaju... a imaju ih (veliki su "k'o vrata")
pozdrav
bogi