View Single Post
Old 01-02-2011, 02:58 PM   #10
Synclavier
Moderator

Synclavier's Avatar

Default Re: Waldorf Blofeld Black

O Waldorfovoj user podrsci i azurnosti sto se tice ispravki bug-ova vise i ne treba trositi reci...
Da Blofie nema tu unikatnu "crtu" u zvuku, davno bih se resio "bede" i prestao da se bakcem sa stalnim problemima. Ni dan danas (sa najnovijim firmware-om) nisam uspeo da resim taj problem sa "krckanjem" u zvuku i neidentifikovanim zvukovima pri ukljucivanju i iskljucivanju...

Sto se novog redizajna tice, pa, hmmm, mozda bi mi i bio prihvatljiv da nije ostavljeno ono belo parce oko displeja. Ovako mi je dizajnerski totalno diletantski i nekonzistentno... Da je bar ceo crn i bez onih crvenkasto-narandzastih podloga za natpise koje se totalno ne uklapaju sa belim displejom i crnim slovima na njemu... Ali, ok, to je mozda samo pitanje licnog ukusa, a o tome se ne raspravlja, te potpuno prihvatam i drugi pogled na stvar.
Slican sam utisak imao i kad sam video crni ipod sa belim "navigacijskim" krugom... Mada, dokaz da inicijalno bela sprava moze sasvim dobro da izgleda i u crnoj "inkarnaciji" mi je novi Virus TI Polar.

Meni licno, uz vec navedeni beli displej i metalik potove mnogo bolje izgleda bela varijanta. Da ne govorim da mi ona mnogo bolje ide uz samo ime sprave (Blofeld - cuveni sedi, mrsavi, albino "mega negativac" iz filmova/stripova o James Bondu, uz to potpuno misteriozan i neuhvatljiv)...