Quote:
Originally Posted by DaBear
kakva diskusija....hahaha!
Drugo - sav taj rental za €100...treba to nositi, montirati, vracati, popravljati., sveko vece, svake nedelje i traziti STALNO nove tezge i strepeti da se ne pojavi neko ko ce fa ga izda za €50 !!!.. a stan se izdaje sam od sebe!
jednostavno nema poredjenja!
|
"A onda je mrmot zavio cokoladu."
Posto sam negde ispao mrmot pre par threadova...
Cutim ceo thread, nisam rec rekao za sve sto kazes. Ali ne moras bas po svaku cenu da si u pravu u svakoj prilici... Stvarno sejes defetizam...
Nisi opet lepo procitao cika Zoki.

Situacija je grdja nego sto mislis. Nisam rekao da se renta ozvucenje za jedno vece, pa da ga ti nosis instaliras i jebavas se.
Dakle izdajes na
mesecnom nivou. Bend uzme razglas i vidite se svakog 1. u mesecu da ti daju pare.
Sve ostalo je
njihov problem. Za ostalo imas garanciju godinu-dve kad kupis takav sistem. Zato kupis sistem od 5 soma, tipa NEXO, HK, KV2, VRX, a ne Behringer...
Tvoje je naravno da ne izdas sistem nekim idijotima koji ce ga unistiti, ali isto je i sa stanom. Kreteni ti olese stan. Posto imam vise stanova evo kako to ide:
Prvo
POREZ TI PLACAS, imovina je tvoja, a ne onoga ko renta, pa je
tako a sve ostale rezije placa onaj ko je iznajmio! To je vec lepa stavka.
Drugo:
- Crkne bojler - krpi, ko te jebe.
- Curi cev - krpi, ko te jebe.
- Crko ventil - krpi, ko te jebe.
- Prozor ne dihtuje - krpi, ko te jebe.
- Vodo-kotlic kaplje - krpi, ko te jebe.
- Pregorela FID sklopka - krpi, ko te jebe.
- Pobegnu stanari i ostave petocifren racun za telefon - plati, ko te jebe.
(mada ja uvek uzmem "depozit", ali nije vise vreme da to lako dogovoris, para nema...)
Da ne pominjem olesen parket (laminat), olesene kauce i ostalo ( ako je namesten stan izdat), formalno su duzni da okrece kad izlaze, ali racunaj da moras i to jos jednom...
A u sve to si ulozio brrrrdo para ili si se ugrobario 30-godisnjom omcom oko vrata zbog kredita!!!
Dakle nije bas "sam od sebe"...
Ne kazem da sad treba ljudi masovno da kupuju ozvucenja, ali prosto razmisljam kao neko ove iz branse...
Quote:
Originally Posted by DaBear
Studio biznis kao usluzna delatnost je mrtav!!
|
Za ovo mogu delimicno da se slozim, ako su u pitanju
veliki studiji.
Mislim da je buducnost u malim, efikasnim, jeftinim, dobro organizovanim produkcijama koje mogu da odgovore na sve moguce zahteve, kako muzicke, tako i televizijske,produkcione,radijske itd...