View Single Post
Old 30-01-2011, 11:40 PM   #24
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Bacanje para, moze to i Waves (sarkazam).

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Uz duzno postovanje, treba dosta kilometraze da predjes da bi kolegi DaBear-u mogao nesto da kazes jer je covek u direktnim tokovima i studijskog i diskografskog posla vise nego bilo ko od nas ovde

To ti samo misliš.

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Jedno je realnost, a drugo fascinacija vintage opremom i isplativosti iste sa stanovista ulaganja.

Studio biz kakvog znamo je PROPAO o cemu svedoce mnogobrojni primeri zatvaranja. Samo se mi ovde zanosimo necim. I te nerealne cene Fairchildrena su posledica hype-a koji dolazi ponajvise od gearslutz-a, slicnih foruma i ponekih autoriteta koji su "objasnili" kako se nesto "magicno" dobija upotrebom takvih sprava.

Prepun je ebay iracionalnih cena za vintage opremu...a uvek ima kolekcionara, oni koji ozbiljno rade i zaradjuju gledaju trenutnu isplativost dobiti i ulaganja, a to definitivno nije kupovina Pultec-a i slicnih sprava..

Imaš pravo što se tiče većine.Slažem se.
Ali, ja se ne zanosim ničim. Volim pričati o opremi i studijima. Ne znam šta ovdje uopće rade ljudi kao što je kolega Da Bear kojemu je sve bezveze, bespotrebno, gubljenje vremena, studio je propao, muzika je propala, on programira življe bubnjeve od živog bubnjara za 6 minuta i to zavezanih očiju, itd...

Kolega Da Bear, to što ste vi zatvorili jer ne možete više živjeti od muzike ili ne želite to nije moj problem. Ja mogu. Posla ima sve više i više. Čak mislim da bi se mogla dogoditi jedna mala renesansa u muzičkoj industriji. Dajte se malo skulirajte, ne širite negativnu energiju, think positive thoughts, bavite se nekim sportom ili ribolovom kao ja.

Last edited by Surfer; 30-01-2011 at 11:49 PM.
Surfer is offline   Reply With Quote