Nekad sam mislio da je electro lako praviti - i jeste kad napravim nesto sto spada u 90% otpada kao i kod svake umetnosti..... (cak to sto je otpad ne znaci uvek i da je lose nego da jednostavno nije zazivelo zbog milion razloga)
Sad mislim da je nesto izuzetno dobro napraviti podjednako tesko kako sa bas+gitara kombinacijom tako i sa midi kontrolerom i gomilom plug inova......
Kompleksnost nepresudna, uvek se pozovem na Joy division, najjednostavniji postpunk band na svetu, a za mene i mnoge druge najbolji (mada, imali su genijalnog producenta koji je imao viziju

)
Kad se male ruke sloze, sve se moze, sve se moze.
A pravaca milion, mene npr jungle nikad nije dodirnuo a to da napravim ne da ne bi bio u stanju nego bi pre dobio epi napad nego sto bi izneo nesto nalik.
Plus ljudi vole da menjaju stanje svesti, kad si mladji ne zvuci sve isto kad si straight ili kad si na alkoholu ili altrenativama. Kad omatoris pa se uozbiljis onda slusas ove pristojne, od Claptona do Miroslava (u stvari tu se svasta izokretalo, ovi nasi klinci prvo slusaju neku konzervativu pa kad se unerede predju na visoke oktave i one arab skale a matorci prvo slusaju visoke oktave pa kad se unerede ponese ih rock en roll mladosti ahahahah)