Quote:
Originally Posted by Surfer
Meni nije jasna tvoja uloga moderatora kojeg smeta moje pisanje protiv piratstva na forumu koji ima Pravilnik o pirateriji kao sticky temu............
|
Ne smeta meni tvoje pisanje, nego imam drugacije misljenje ili ti stav o temi o kojoj se ovde (pokusava da) diskutuje. Ne zagovaram niti reklamiram pirateriju, niti postavljam linkove na sajtove gde se piratski sadrzaj moze pronaci... malopre sam obrisao jedan link. Prema tome... moje pisanje nije u suprotnosti sa pravilima foruma, i ranije smo u vise navrata diskutovali o pirateriji... i to nije zabranjeno.
Mislim da si me pogresno shvatio, ne propagiram ja pirateriju, nego smatram da je tvoje pisanje isuvise idealisticko i agitatorsko, pritom pokusavam da ti kazem da vices "u bunar" i da nista, ali bas nista neces postici iskazivanjem svog nezadovoljstva piraterijom... u nasem okruzenju ima sigurno ljudi koji su mnogo puta osteceniji od tebe ali ne videh da su strajkovali gladju ili se demonstrativno samozapalili u znak protesta zbog, kako kazes, "lopovluka" i "kradje"... ko je i ranije nesto napravio i prodavao... prodaje i dalje bez obzira na pirateriju... a ovo resto sto postoji je hiperprodukcija muzike nastala selidbom tehnickog dela produkcije na PC racunar, pa je doslo do prezasicenosti trzista... odnosno isuvise velike ponude,... a u ekonomiji... prevelika ponuda smanjuje cenu... a ako je uzasno velika ponuda..;. onda postaje dzabe...
Eto.. pokusaj da ne insinuiras sta ja ovde radim na forumu i da li je to legalno... piraterija nije dozvoljena, ali ne mozes sada "na misice" isterati da bi trebala da bude ili tabu tema.. ili da pricamo "lopovi, ,lopovi!" zajedno s tobom u horu... potpuno sam siguran da nas niko relevantan nece citati... i da ce cela prica biti aktivisticka i uzaludna... i zato imam stav kakav si primetio...
pozdrav
bogi