View Single Post
Old 24-01-2011, 11:35 PM   #37
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Bad news from America

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Nisu sve vlade korumpirane od strane medijskih kompanija, a u ponekim zemljama jos vazi neki vid demokratije, pa vlade mogu i "pasti"... vladajuce stranke mogu izgubiti na izborima... posto ih obicni ljudi biraju.... itd...

Iako su to tebi sve "ocigledne" stvari, realnost nije tako ocigledna niti jednostrana.

Pogotovo mi nije jasno cemu ovolika agitacija na forumu koji tako malo stete pravi eventualnim downloadom da se moze i zanemariti.... bolje odi na neki od ultra masovnih foruma koji se bas time bave pa njih pozivaj da prestanu... ovde je bezveze... dva do tri ozbiljna komercijalna albuma koje su smiksali ljudi koji su mi i saradnici i kolege i prijatelji su od strane samih autora date zvanicno na besplatan download te ne znam hoces li i to nazivati kradjom lopovlukom ili kako si vec navalio... pri tom ulaznice za koncerte, isti ti autori, ne nude besplatno.

pozdrav

bogi

Meni nije jasna tvoja uloga moderatora kojeg smeta moje pisanje protiv piratstva na forumu koji ima Pravilnik o pirateriji kao sticky temu.
Vidiš, meni to nije jasno.

Ono što mi je jasno je da se za svaki moj 1 post protiv piratstva ovdje napisalo 5 postova za.

I onda mi je više nego smiješno čitati kako se ovdje ljudi žale i plaču kako im SOKOJ ne isplaćuje autorska prava.
Pa ne bi vam ni ja isplaćivao.

Što se tiče tih tvojih kolega koji dijele svoje albume, ne znam zašto misliš da bih ja to nazvao krađom.
Oni imaju pravo dijeliti svoje intelektualno vlasništvo besplatno ako tako žele, to je njihovo pravo i ja to pozdravljam.

Mislim da se tu najbolje može primjeniti ona stara narodna:
Koliko para , toliko muzike

Last edited by Surfer; 24-01-2011 at 11:37 PM.
Surfer is offline   Reply With Quote