View Single Post
Old 24-01-2011, 10:04 PM   #36
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Bad news from America

Quote:
Originally Posted by Surfer View Post
..........
Ali hvala Bogu vlade širom svijeta uviđaju o kakvom problemu se radi i počinju poduzimati korake da se krađi intelektualnog vlasništva stane na kraj. Treba to sve pohapsiti kao i sve ostale lopove i naplatiti kazne.............
Nisu sve vlade korumpirane od strane medijskih kompanija, a u ponekim zemljama jos vazi neki vid demokratije, pa vlade mogu i "pasti"... vladajuce stranke mogu izgubiti na izborima... posto ih obicni ljudi biraju.... itd...

Iako su to tebi sve "ocigledne" stvari, realnost nije tako ocigledna niti jednostrana.

Pogotovo mi nije jasno cemu ovolika agitacija na forumu koji tako malo stete pravi eventualnim downloadom da se moze i zanemariti.... bolje odi na neki od ultra masovnih foruma koji se bas time bave pa njih pozivaj da prestanu... ovde je bezveze... dva do tri ozbiljna komercijalna albuma koje su smiksali ljudi koji su mi i saradnici i kolege i prijatelji su od strane samih autora date zvanicno na besplatan download te ne znam hoces li i to nazivati kradjom lopovlukom ili kako si vec navalio... pri tom ulaznice za koncerte, isti ti autori, ne nude besplatno.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 24-01-2011 at 10:16 PM.
boggy is offline   Reply With Quote