View Single Post
Old 21-01-2011, 08:02 PM   #13
Komplex
Member

Default Re: fast track ultra ili rme babyface

Ne postoji razlika? imao sam Presonus FireStudio i nakon toga sam uzeo Fireface UC. Znas koja razlika? Mnogo se oseti..zaista cujes razliku i dok slusas i ono sto usnimis...mnogo je kvalitetnije a recimo oba interface-a su tu negde do 1000eura. Ja ko prvi ne slusam te artiste (osim GAMEa za kojeg mislim da je do jaja haha) i Rick Ross takodje ima do jaja produkciju. Dj Khaled takodje. T Pain i cela ta ekipa i ne mozes da mi kazes da oni snimaju TEK TAKO ono stavi mu B1 i uvedi ga u rupu i on ce reci PA DA SUPER OVDE CU DA ODRADIM A ZVUCACU KASNIJE SKROZ PROFI Oni ne moraju ni da pitaju jer kontam da je jasno kad rade u takvim studijima da ce biti vrh produkcija, zar ne?

Kao drugo Azad je jedno vreme imao mnogo zajebanu produkciju. Dok recimo dva svajcarska rep artista Stress i Bligg i Kool Savas i ja imamo iste mikrofone koji su custom made. Mikrofon je malo sibilantan ali zato jako dobro zvuci po meni .

Hocu da kazem da je i u repu oprema jako jako bitna. Cujes kako neko zvuci, cujes vocal, cujes produkciju. Kome ovo nije vazno onda jebiga. A nemojte pogresno da me shvatite, cini mi se da najbolji zvuk imaju upravo ti ljudi (Black Eyed Peace na primer) i naravno Pendulum koji je meni neprejebljiv..ne znam ko tu radi produkciju al ono sto radi PENDULUM je meni A i O (jes da se ne razumem toliko al to je neki zvuk koji ja najvise gotivim i koji mojim usima najvise odgovara.
Komplex is offline   Reply With Quote