Quote:
Originally Posted by psionic
Znas Boggy, ja sam se malo nasalio na svoj racun u tom - predhodnom postu o poslu. Radim svasta jer me zanima. .......
|
Radi svasta, ako tako volis, ali ne propagiraj tu ideju kao opsteprihvacenu praksu, niti pokusavaj sebe da predstavis "superiornim" zbog toga, skole i specijalizacije i postoje da bi se ljudi bavili samo onim sto umeju da rade dobro, i to je tako izmisljeno zbog njihovog dostojanstva. A postojeci "poslodavci" u danasnjoj drzavi Srbiji bi najradije platili jednog coveka petinu plate a da radi posao od petoro ljudi (znaci 25 puta jeftinije) i sve ostalo zabili sebi u dzep, to ima smisla ako si sam i ako radis privatno te ne zelis da trosis pare na servisera, miksadziju (video i audio), spremacicu, knjigovodju i sta ti ja znam... ali onda sve sto zaradis ide u TVOJ dzep a ne u neciji tudji... to je prosta racunica i sasvim je ljudski da vecina populacije ne pristaje da za vec premalu platu ima pet puta vise zaduzenja... da bi se neko ko je vec bogatiji jos obogatio... a ako ti to nazivas mojom zadrtoscu ili kako si vec krenuo da nas ovde kvalifikujes to je stvarno samo tvoj problem... istomisljenika ces tesko naci na bilo kom forumu.... jer to sto ti radis jednostavno nije prakticno za coveka koji zivi od svog rada....
U svakom slucaju nista zlonamerno ne vidim ni u svojim postovima ni u Arthurovim.... a ako cemo o zadrtosti... razmisli malo da li se to tebi moze pre pripisiati... kritike koje dobijas verovatno imaju osnova i to ne znaci da su "ovde ljudi mahom frustrirani" ... malo je tesko poverovati da su se bas svi urotili samo protiv tebe... porazmisli malo.
pozdrav
bogi