View Single Post
Old 20-01-2011, 07:10 PM   #3
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Default Re: HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!!

@disco violence: Ja Konnect 6 nisam checkiro a htio sam ali odustao zbog TI fw kojeg je trebalo traziti i uzmem Saffire koji me razocarao vise zbog izrade nego zbog zvuka, poceo krckati gain knob kad se okrece i zamijenim ga za Profire 610 kojim sam, malo je reci prezadovoljan. Na kraju sam i za nj morao ganjati TI fw ali sad je to to.Dovoljno ulaza i vise nego dovoljno izlaza za mene.
!
@Dragan88: Kontam da ti ni TC Impact Twin nije los izbor. I to ti je upravo ono sto tebi treba, karta sa preampima u sebi, 4-6 ulaza i raspali!
S tim sto bih ti preporucio nesto malo bolji majk od sm57 jer mislim da je kod i tebe upravo mikrofon bitan. Mislim da za neku cijenu od 300 eura mozes naci solidan majk u klasi, jos malo istrazi o mikrofonima.

Sto se tice midi kontrolera/klavijatura mislim da ti je to sasvim dovoljno. Pregrst je fantasticnih VSTova i picis. Da, midi kontroler cima softver! Midijem sviras midi instrumente i to bez kasnjenja u zavisnosti od drajverskih podesavanja koja opet zavise od audio interfejsa/karte koje(g) imas. Ako imas midi out na toj svojoj yamahi ne bi trebalo da imas problema.
Sve u svemu dobra karta sa solidnim preampom u sebi i dooobar mikrofon. Kasnije ako budes imao potrebu mozes da upgrejdujes setup a imas sta i da prodas.

www.myspace.com/slikaiprilikamusika

Last edited by Ngino; 20-01-2011 at 07:16 PM.
Ngino is offline   Reply With Quote