Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Da, preko digitalnih kablova verovatno...
Jos se ovde svasta novo moze nauciti.
Ne razumem samo zasto to ljudima smeta, sto su tako ostrasceni, kao da vredjam partiju na vlasti...?
Dobro, ti nemoj tako , radi kako ti hoces i vozi dalje...
Evo, poslusao sam na promociji radova sta radis i skroz te kapiram...
|
Ostrascen ? Ja ? Neko drugi je ovde (ocigledno) pristrasan u opisivanju svojih alatki za rad
Nisam rekao ni da analogija valja - niti da ne valja. Cemu citat te recenice ? Neko ko je tehnicki nepismen, mozda i uzme opticki kabl ! Taj neki ce da zove servisera da bi mu pomogao da poveze trake i to je to...
Sto se tice onoga sto sam rekao za snimanje preko trake, rekao sam da takav neki laik za et ne moze da uzme pa da eksperimentise sa trakom npr, da tvrdi kako je superiorna u odnosu na bilo sta drugo, nemajuci pojma sta drugo i kako radi... Na osnovu subjektivnih zapazanja, jedino. Po mom misljenju, naravno.
Nadao sam se da ce tema biti obrisana, jer sam kasnije i sam shvatio da se ide ka tome da svako radi svoj posao, da ne bude svestrano obrazovan. Sta cu kad poticem iz komunizma

Drugo, mogla bi se i otvoriti tema, o tome gde se na primer zavrseni SAEovac koji zna samo da smiksa pesmu moze zaposliti kod nas, a da nije kod sebe u studiju...