View Single Post
Old 17-01-2011, 02:51 AM   #1
Komplex
Member

Cool Pozicija Monitora - samo hajp ili sta vi mislite?

E ljudi,

ovih dana se "zanosim" raznim probama i probicama...non stop postavljam svoje monitore te tamo te amo te ovde kao bolji zvuk te tamo bolji zvuk...te gledam slike sa jednakostranicnim trouglima...

e sad lepo da pitam ljude sa iskustvom na forumu STA MISLITE O TOME? meni je logicno da to bude pod uglom od 60stepeni...da tviter bude u visini usiju aaaaali..toliko sam VELIKIH i PROFESIONALNIH studija video gde je prosto nemoguce da tviter bude u visini usiju...mnogo njih drzi monitore pod ulgom od 45 stepeni, neki drze i pod uglom od 30 a trougao je sve samo ne jednakostranican! ja sam svoje postavio tako da mi rade...jos samo nisam izmerio pod kojim mi uglom sviraju i da'l je zaista JEDNAKOSTRANICAN... )

isto sto mi je zapalo za oko je UDALJITI MONITORE OD ZIDA a svaki drugi studio koji vidim...monitori su TIK uz zid...ajde adamima i oprastam..duvaju napred haha! al recimo svoju yamahu 80 nikada ne bih stavio "uz" zid!

eto, tako...prelistao sam sve zivo na forumu i isao sa search funkcijom i nisam nasao ovu temu pozdrav!!
Komplex is offline   Reply With Quote