Nadam se da nase supruge nece citati ovaj thread
Ja sam se preselio u novi prostor pre nekih godinu ipo, pre pola godine sam zavrsio i sobu za snimanje.... sva ulaganja sam napravio iz drugog posla (svirke), kao i uvek.... sam studio ne zaradjuje dovoljno za sebe, vratio mi se dobar deo ulaganja u gradjevinu i akustiku, a za ulozenu opremu ima da se snima ihaaaa..... ali, pored direkne dobiti iz studija, ja imam neku realnu korist i indirektno, jer je studio uvek neki centar desavanja..... nekom radis ton na koncertu, sa nekim sviras, nekome prodas pesmu, steknes nove prijatelje, kontakte...... glavni posao su mi, kao i uvek svirke, a studio je tu preko nedelje.... generalno, nastavicu da radim i ulazem, imam neki plan ulaganja u opremu, posto je glavna stavka, prostor zavrsena. TA ulaganja nemaju veze sa poslom, jer radim u takvoj sredini da mojim klijentima nije bitno da li imam NEve ili behringer (vizuelno, ili po brandovima, to njima nista ne znaci)... i da glavna ulaganja ce mi biti poboljsanje uslova rada klijentima u studiju (klima, ventilacija, kamere, slushalice......)