View Single Post
Old 15-01-2011, 01:33 PM   #1
quake2
Banned

Default Isplativost muzickog studija danas!!!!

Posto se ova tema uglavnom kao offtopic vec duze vreme provlaci kroz razne druge,resih da je otvorim ovde, pa da na za to predvidjenom mestu diskutujemo o tome ko danas od nasih ljudi moze pristojno da zivi od studiskih radnji, i tako damo smernicu mladim narastajima koji tome teze.Ko i zasto redovno dobija "velike" poslove a ostali ih dobijaju jednom ili nijednom?Ko i zasto moze opusteno da kupuje outboard a ko mora vise da gleda u strujno brojilo nego u VU metre i zasto?Iznesite iskljucivo VASA iskustva jer ova tema ne treba da bude mesto za prozivke,ako hocete nekoga da pohvalite,mislim da je to skroz ok.Recite,koje sprave treba kupovati da bi se napredovalo u biznisu ili koje ne treba kupovati,sta treba prodati od onoga sto je kupljeno i zasto?Napisite dali pored odgovornosti prema sebi i svojim porodicama osecate i odgovornost prema kolegama studiskim muzicarima ili mislite da bi i oni trebali da se mase kompjutera jer je "rentabilniji".Kao sto sam naglasio na pocetku,ja ne iniciram ovu temu,to su vec uradili drugi clanovi....samo hocu da na jednom mestu sazmemo utiske i ne kvarimo vise ostale teme.Izvolite gospodo profesionalci,konacno tema u kojoj mozete da otvorite dusu do kraja.
quake2 is offline   Reply With Quote