Isplativost muzickog studija danas!!!!
Posto se ova tema uglavnom kao offtopic vec duze vreme provlaci kroz razne druge,resih da je otvorim ovde, pa da na za to predvidjenom mestu diskutujemo o tome ko danas od nasih ljudi moze pristojno da zivi od studiskih radnji, i tako damo smernicu mladim narastajima koji tome teze.Ko i zasto redovno dobija "velike" poslove a ostali ih dobijaju jednom ili nijednom?Ko i zasto moze opusteno da kupuje outboard a ko mora vise da gleda u strujno brojilo nego u VU metre i zasto?Iznesite iskljucivo VASA iskustva jer ova tema ne treba da bude mesto za prozivke,ako hocete nekoga da pohvalite,mislim da je to skroz ok.Recite,koje sprave treba kupovati da bi se napredovalo u biznisu ili koje ne treba kupovati,sta treba prodati od onoga sto je kupljeno i zasto?Napisite dali pored odgovornosti prema sebi i svojim porodicama osecate i odgovornost prema kolegama studiskim muzicarima ili mislite da bi i oni trebali da se mase kompjutera jer je "rentabilniji".Kao sto sam naglasio na pocetku,ja ne iniciram ovu temu,to su vec uradili drugi clanovi....samo hocu da na jednom mestu sazmemo utiske i ne kvarimo vise ostale teme.Izvolite gospodo profesionalci,konacno tema u kojoj mozete da otvorite dusu do kraja.
|