Zdravno Nenade!
Iskreno, nada sam se da ce mi neko od Vas genijalaca odgovorit. Najprije hvala na odgovoru, i da, citam stickye koliko mogu. Uzivancija gledat ekipu s toliko znanja.
No vratimo se na moj sobicak. Koliko shvacam iz tvog odgovora, soba u sobi se ovdje ne isplati raditi. Koliko zapravo kvadrature bi mi to oduzelo? Novce ne gledaj, jer kolega ima gradevinsku firmu pa...

I sto se u takvim situacijama radi s prozorima i vratima? Poprilicno su veliki u omjeru na ostatak prostorije?
No dobro,ako se ne moze postici nista na izolaciji da li barem mogu pobosljat akustiku nekim razmjestajem? Kazes da je to ne moguce i da sve moram izacit van? (toga sam se i boja da ce biti tako).
Moja ideja je, s obzirom na procitano ovdje! , da zamjenim poziciju ormara i stola, stol stavim gore na sredinu (da bude simetricno, i da ulazna vrata budu iza zvucnika

) , a ormar dolje pored kreveta i naljepit na njega neku nepravilnu povrsinu da ima ulogu difuzora recimo

) A i tada ce monitori biti okrenuti prema vanjskom zidu zgrade.
Reci mi koliko ovakve ideje drze, odnsno ne drze vodu? Da li cu s time ista postici?
Hvalaa