Quote:
Originally Posted by silicon science
Imao sam Snow nedelju dana kuci... Vst editor ili kako vec da ga nazovemo je bolno spor (delom zbog usb 1 konekcije    ), ako recimo "na brzaka" promenis 2 zvuka u editoru, hoce da se zapuca (chak gotovo uvek)... Barem je tako kod mene bilo, mozda neko ima drukchija iskustva. Imaj na umu da je Snow "osakacena" verzija pravog virusa, dakle upola manje dsp-a (a nije duplo jeftiniji..  )... Blofeld jeste bagovit do bola, zaboravi na multitimbral koristenje.. Ali ima sirov zvuk i svakako ga volim (imam ga), ima chak i funkcionalni pc/mac editor... Sto se tiche polifonije, ona zavisi od patcha koji sviras, kao i efekata koje taj zvuk koristi... Uglavnom na Blofeldu ume da zafali polifonije, a bogme i na Snow-u...
Moj savet je da skupis jos malo novaca pa uzmes Virus TI rack...
|
Hvala, tako sam i mislio

Nista nije savrseno na ovom svetu

Plasio sam se da je ta polifonija problem. Znam da je Snow osakacen za pola snage. Ok, trebalo mi je da znam da i on nije savrsen. Manje bi me bolelo da blofeld ima mane za 350e nego Virus za 900e ! Cak sam i skinuo editor za Blofelda (onaj softknobs ili kako vec) i izgleda sasvim pristojno. A zar Snow nema 2.0 USB interfejs ? Ako jos neko ima iskustvo sa Virusom, slobodno napisite vase iskustvo...