Thread: Scope 64 bit
View Single Post
Old 09-01-2011, 09:30 AM   #52
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Default Re: Scope 64 bit

Quote:
Originally Posted by misovoj View Post
brate sve sam probao, i XTC mod i sve sto ti je palo na pamet, a da menjam softver ne pada mi na pamet....a za njihova teska vremena koz koja su prosli ili prolaze me zabole stojko.... platio sam i ne radi ono sto sam platio... u stvari , radi , ali samo u 32bit i to savrseno a u 64bit u C5..kesa....ako nisu u stanju da urade drajvere za stare karte kao sto je Luna II, onda treba lepo da se izvinu i kazu to mozes da bacis u kantu i kartu i extenziju i adat konvertere i da se batalis muzike ili predji na neki drugi hardver, a ne da me setaju danima dok se nisu smilovali da mi posalju reg,key koji sam platio jebenih 129?. Cekao sam ih da urade 5.1 da bi mogao da radim u 64bit win7, prvenstveno zbog memorije koju win 32bit ne vidi vise od 4Gb i sta sam docekaoda uletim pare u novi komp koji ne radi.... jebes posao i njihovu matematiku.... ali sta je tu je... cekam njihovo obrazlozenje u narednih mesec dana, posto im je toliko potrebno da se sete i jave (obrazlazu svoju neazurnost velikom guzvom i potraznjom za njihov jebeni soft koji je kesa)
Izvinjavam se svima na maltretiranju i stalnom potenciranju na resavanju problema na mojoj konfiguraciju.
Hvala na strpljenju, cirkus se od sutra nastavlja na PlanetZ
ne vjerujem da je to zbog lune, jer, koliko sam razumio, shotu luna radi i to sa cijelom periferijom creamwareovog hardwera.

vjerojatno je neki banalni problem u pitanju i vjerujem da ce ekipa na plantez naci rjesenje.