Blofeld vs Virus Snow
Od pre se nesto kao mislim da uzmem Waldorf Blofeld, ali brojni komentari po forumima - ne samo ovom, o tome kako puca, nestabilan, krcka, su me od njega odvratili. Verzija 1.15 firmvera nije donela resenja nekih problema, a sve u svemu ne bih psihicki podneo bagovit hardver.
Gledao sam takodje Virus TI snow. Nekako je po mogucnostima - tu negde kao i Blofeld, ali nije toliko bagovit.
Ono sto me zanima jeste - citao sam da snow ima samo 4 parta (Blofeld 16, ali ne daj boze da krenes da radis sa njima) broj glasova na Virusu je od 20-50 a na Blofeldu pise da je "up to 24", znaci + za virus. Zvuk samih uredjaja je svaki dobar na svoj nacin - bar tako kazu po netu... I tako dalje.
Sta je razlika u ova dva uredjaja (512 mb rama je svakako veliki + za virus) Koje su vase preporuke i najvise, posto sam u vezi Blofelda vec video sta su njegove mane, kako se pokazuje Virus, tj da li on ima nekih stvari zbog kojih vas nervira ? Kako se ponasa taj vst integrisani deo, da li puno kasni... Znaci zanimaju me neka iskustva iz prve ruke.
Hvala unapred na odgovorima