Thread: Scope 64 bit
View Single Post
Old 07-01-2011, 11:06 PM   #48
misovoj
Junior Member

misovoj's Avatar

Default Re: Scope 64 bit

Quote:
Originally Posted by Klarinetista View Post
Pa sta da se radi... Ipak je doticna firma ranije prolazila kroz dosta tezak period... Sada se ipak nesto pozitivno dogadja kod njih, i ja to podrzavam.

@misovoj: probaj da dignes i neku drugu raniju verziju Cubasea, sad se i ja osecam neprijatno zato sto kod mene sve radi, jbg. Takodje mozes da probas i XTC mod, mozda se dva softvera (CW i C5) kolju, u XTC modu ne podizes kontrolni softver, a sekvencer ti sam povuce ASIO drajvere...
Takodje probaj da eksperimentises sa ASIO drajverima koje koristis za CW, ja npr koristim ASIO2...
brate sve sam probao, i XTC mod i sve sto ti je palo na pamet, a da menjam softver ne pada mi na pamet....a za njihova teska vremena koz koja su prosli ili prolaze me zabole stojko.... platio sam i ne radi ono sto sam platio... u stvari , radi , ali samo u 32bit i to savrseno a u 64bit u C5..kesa....ako nisu u stanju da urade drajvere za stare karte kao sto je Luna II, onda treba lepo da se izvinu i kazu to mozes da bacis u kantu i kartu i extenziju i adat konvertere i da se batalis muzike ili predji na neki drugi hardver, a ne da me setaju danima dok se nisu smilovali da mi posalju reg,key koji sam platio jebenih 129?. Cekao sam ih da urade 5.1 da bi mogao da radim u 64bit win7, prvenstveno zbog memorije koju win 32bit ne vidi vise od 4Gb i sta sam docekaoda uletim pare u novi komp koji ne radi.... jebes posao i njihovu matematiku.... ali sta je tu je... cekam njihovo obrazlozenje u narednih mesec dana, posto im je toliko potrebno da se sete i jave (obrazlazu svoju neazurnost velikom guzvom i potraznjom za njihov jebeni soft koji je kesa)
Izvinjavam se svima na maltretiranju i stalnom potenciranju na resavanju problema na mojoj konfiguraciju.
Hvala na strpljenju, cirkus se od sutra nastavlja na PlanetZ