View Single Post
Old 06-01-2011, 05:17 PM   #1
Multicom
Member

Multicom's Avatar

Default Analogue Solutions Leipzig-R demo

Evo uhvatio sam danas sat vremena slobode (nakon duuugo vremena) i napokon kresnuo Leipzig analog mono synth koji mi stigao neki dan. Prekrasna masina, izgleda totalno vintage a zvuci totalno drugacije od svih mono syntheva koje sam probao .Ovo je mala demonstracija tek toliko koliko sam uspio nabrzaka u tih sat vremena sloziti nesto suvislo. Uz malo modernih fora u procesuiranju (sidechain), pichi i reze za razliku od Moog RME a oko kojeg se debelo moram namucit da ga utopim u mix. Mome uhu sound je pomalo kao hibrid mono/poly i polivoksa. U tjunu je savrsen, modulacije su je..ene a mane mu jos nisam otkrio jer se kratko druzimo. Ovo mi je prvi synth od Analogue Solutions, ako ovako zvuce i Semblance i Telemark, svaka cast. Njihovi synthevi su u rangu sasvim normalnih cijena i po prvom dojmu Leipzig vrijedi svaki novcic. Na you tubu su uglavnom grozni demosi, supljeg sounda usnimavanog preko mikrofona kamere tako da uglavnom ljudi ne poznaju pravi zvuk Leipziga. Eto ga, mali electro house u 50 sekundi uglavnom fokusiran na bas. Svi soundovi su Leipzig osim drum samplova.

http://soundcloud.com/ericdestler/as-leipzig-r-demo

Last edited by Multicom; 06-01-2011 at 05:19 PM.
Multicom is offline   Reply With Quote