Thread: Loudness War
View Single Post
Old 06-01-2011, 09:15 AM   #120
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Loudness War

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Boggy, podugačak post si napisao da bi izrazio mišljenje o tome kako o dotičnoj temi ne treba ni imati neko mišljenje, a još manje ga izražavati. Nije baš preterano logično.
Jedna je stvar imati (samo) svoje misljenje, druga je stvar iznositi ga u vidu zapocinjanja diskusije koja ne vodi nikuda. Imam ja misljenje o svemu i svacemu ali ne smatram da je bas svako moje misljenje potencijalno korisno drugima, iz ko zna kakvih razloga.
Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Što se tiče toga da klijenti treba da budu zadovoljni, mislim da se i tu poprilično lupaju lončići, ko je proizvođač a ko potrošač. Partibrejkersi su to napravili zajedno sa svojim timom, producentima, toncima itd. Oni su svi jedna ekipa, a klijenti smo mi koji slušamo. Dakle mi treba da budemo zadovoljni.
Upravo o tome sam napisao...
ovaj, konkretno ovaj forum, ne posecuje vecina potrosaca nego vecina proizvodjaca (sa ovih prostora)... te je u tome razlika... misljenje ovog foruma, odnosno njegovih clanova je irelevantno u tom smislu, da je ucinak njegovih posetioca irelevantan (zanemariv) za muzicku produkciju po pitanju potrosnje... odnosno od nas SVIH ovde ce se malo koji producent i/ili muzicar leba najesti. Oni koji stvarno mogu da hrane muzicare i producente posecuju sve druge forume osim ovog, ako uopste imaju racunar i internet. I na njih su partibrejkersi mislili kada su trazili da bude sto glasnije, tebe nisu imali u vidu, sorry...

pozdrav

bogi

p.s. da dodam i to da, s obzirom da znam licno dvuckovica, i da znam koliko voli i ceni veliku dinamiku u mixu, verujem da je prilicno bolno doziveo kritiku koju ste mu licno uputili, iako je uradio onako kako su trazili od njega, i da nije on to uradio kako su trazili... lepo bi otisli kod nekog drugog koji to "hoce" ili "moze". Nijedan klijent nece odustati od "glasnije" dok god postoji prilika za to... ma sta mu mi pricali... jer mu nismo klijentela.

Muzicareva glavna klijentela dozivljava glasnije kao bolje i tacka.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 06-01-2011 at 09:36 AM.
boggy is offline