View Single Post
Old 05-01-2011, 09:44 PM   #30
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Monitori i 2000 E :D

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Od svih para koje budemo imali verujem da cu moci da iskukam da 2 iljade odu u monitore Ljudi koji nisu "mikseri", muzicari i to bi pre dali vise para za nesto drugo nego za "ushi" odnosno za monitore...

Od aktivnih kutija u tom rangu ja ne vidim mnogo resenja, osim Adam A8x, Dynaudio Bm6a, ne znam koliko kostaju Quested S8R, PMC itd mislim da oni prebacuju tu cifru (PMC i Quested)... Ovako sam sracunao da pasivnu varijantu za 2000 E tesno mogu dobiti BM15 + BoZo + neki mali i manje ozbiljni monitori tipa Adam A3x, kao drugo slusanje...

A razlog zasto sad definitivno necu da uzimam Adam A8x je port noise koji je na mom A7x prisutan, znaci sa 808 kick-ovima mogu da se oprostim pri glasnim slusanjima ili sa nekim sub bass-ovima ... Cuo sam drugi par kod prijatelja Komplexa koji jos veci port noise ima... A na A8x korisnici kazu da je port noise jos veci. Adam je najavio neke chepove za portove koji ce navodno da izoluju port noise, ali meni je ta varijanta sa chepovima veoma neozbiljna za 900 E kolko sam platio A7x... Super je sound i sve to, ali duboki solo signali izazivaju port noise i to je to
Jok, pa kazem, S8R je prebrutalna kutija! Manje od soma po komadu...

Adam.. Jebi ga, ipak je to 7 ica, ne moze on da istera 13hz... Ali svakako u onoj ceni je opasna kutijica...

Bockie is offline   Reply With Quote