Thread: HDD problem...
View Single Post
Old 04-01-2011, 05:08 AM   #4
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: HDD problem...

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Nintendo mi u toku rada "prebaci" secondary IDE channel u PIO mode only.
To prakticno onemoguci rad, posto je u PIO hard spor ko kita pa stalno zapinje,ne mere da ocitava ni par kanala...

Cika Diviner me je vec posavetovao i to za sad jedino i radim, kad se to desi - device manager => secondary IDE channel => uninstall...
Nakon restarta Win sam instalira taj IDE i sve bude ok (UDMA 5 mode), i onda jebeni nintendo posle nekog vremena opet ukaki i tako u krug... Ne mogu da radim...*&%@~*^@....

Osim toga sa nintendom, hard normalno radi sve ostalo... U PT nemam problem cak ni u PIO modu, sve normalno radi... ali jbg, moram u nintendu nesto da zavrsim,u njemu je projekat...nije mi ranije nikad to radio*&!^!%@... Nisam skoro menjao nista na kompu...

Ima li neko ideju???
Meni je komp jednom tako stvarao probleme te prirode. Na kraju je pomogla zamena napajanja. Ako imas od koga, pozajmi pa probaj da koristis to drugo napajanje neko vreme i vidi da li je problem nestao.

Sledece sto mi pada napamet je da se HDD kabl negde ostetio - presavio - probaj njega malo da mrdnes, ali sam siguran da si to vec probao...

@tomycrosound - Mozda da probas prosto kopiranje velikih fajlova. Kako se tada ponasa? Nemam nikakvu drugu ideju... Reinstall windowsa ?

Last edited by psionic; 04-01-2011 at 06:22 AM.
psionic is offline   Reply With Quote