auuuu..bas se nacitah ! Ima tu svega...
ali sta neko moze da zakljuci iz svega ovoga? Kome da se veruje?
Nekome ko totalno zivi u proslosti i za koga je sva muzika "mladja od 30 godina" glupa?
Ili ljudima koji i dan danas rade u muzici, na projektima koji se vrte po radiju / TV-u / diskotekama..?
Prvo smesno mi je kad neko rece da su Partibreakersi samo hteli da se "namlate para od tog CD izdanja"

Ha ha ..pa to ce da plane u citavih par hiljada komada ! Kakva lova?? ha ah haha
Drugo, po meni, mozda su oni bend koji je dugo opstao kod nas, a da su najbolji bend - nisu...daleko od toga. Dovoljno mi je da cujem pevanje kad pocne i tu vec gubim zelju da slusam dalje....
Trece - klijent je UVEK U PRAVU ! Ako je njima dobro, dobro je i meni ili onome ko je vec miksao / masterisao itd....Oni tako hoce i tu je tacka. Zakon!
cetvrto - zamislite DJ kako u sred seta ubacuje pesmu koja ne zakiva...sta se desava? Nivo padne, izgubi se kontinuitet a i dance floor moze da se izprazni...koji artist to zeli?
Za sve koji su se tek iskrcali iz vremeplova, otvorite sirom oci, sad je 2011, ne 1960-ta ili 1970-ta!!!! Alo?
A ta (neka) Lady Gaga je stala rame uz rame prosle godine sa najvecim kocertnim atrakcijama, ostvarivsi preko $100 miliona bruto prihoda od koncerata u 2010 !!!!
A i ova glupa Madonna...kako je opstala toliko dugo....