Quote:
Originally Posted by Znak
Pripremam primere da uporedimo sa ovim tvojim, a što se tiče mišljenja 10000000 ljudi koji su kupili californication album, evo sa prethodne strane ovog topika jednog od njih:
|
ok...znaci ostaje nam jos 9999999 ljudi koji su kupili taj album....posto ti kazes da SVAKI prosecan konzument primecuje da tu nesto fali.
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Magnetic ovde moze da se procita koliko je taj album prodao, koliko i gde je bio na top listi i po tome moze da se izracuna da je pored svih peticija i ostalog nekih 0,3% ljudi time nezadovoljno. od toga barem 50% nisu konzumenti koji su kupili album.
kod RHCP je taj postotak jos manji.
vidim da su dva albuma koja se najcesce pominju "californication" i "death magnetic". ja na to mogu da kazem:
1. za mene kao ljubitelja "stare" metalike iz dana "kill em all", "ride the lightning" i "master of puppets" je "death magnetic" superioran u odnosu na sve albume od "black" na ovamo.
2. kada god sedim u nekom kaficu, bez obzira kakve je kvalitete ozvucenje i bez obzira koliko je ljudi unutra i kolika je galama UVEK primetim tri pesme...nikada mi ne promaknu..."parallel universe", "otherside" i "californication"...i uvek zvuce dobro. cujem sve kako treba...glas je "on top", beat je prezentan i bass vozi.
3. "jedna lasta ne cini prolece"...pricati o loudness war-u i spominjati dva albuma... hm...