Quote:
Originally Posted by Znak
Sunčana strana ulice i Filigranski pločnici zvuče bolje od 90% neke dana?nje UK i USA produkcije.
|
Ma daj. Mislim da samo voli? te albume sa muzičke strane. Bio sam svedok da muzičari lo?iji snimak a muzički njima dopadljiviji proglase za bolje zvučeći od nekog drugog.
Druga stvar.. ljudi koji 90% muzike slu?aju albume iz 80ih ili ranije očekuju da čuju isti zvuk i 30 godina kasnije i dobra im je samo muzika i zvuk koji ih podseća na to ?to slu?aju. Uskoro će 2011, način snimanja i miksovanja se promenio i ima koliko hoće? kvalitetnih radova. Samo ih treba prihvatiti, pru?iti ?ansu, skapirati. I za početak prihvatiti NOVU muziku a ne čekati recikla?u stare. Ne verujem da su dana?nji muzičari manje genijalni od starih muzičkih idola, samo im treba pru?iti ?ansu. Ili bar treba da se slegne. Verovatno će se za 30 god pričati o zvuku iz dvehiljaditih. Jedino ?to ?alim za "starim" vremenima jeste ?to imam utisak da je kvalitetnija muzika bila prisutnija u medijima, mainstream. Sada treba malo pročačkati, ali kvaliteta ima.