pa ne mozes nikako da uporedis yamahu HS80 i ESI 08 ili ti bilo koji drugi "ne hi-fi" monitor

Po meni je HS80 jednostavno HI-FI kutija. Kad zelim da blejim i ne radim nista u studiju il slicno iskljucim svoje adame i slusam muziku na yamahi i sasvim je dobro uzivanje

ne znam, znam dosta ljudi koji "zadovoljavajuce" rade na toj yamahi ali to je meni vise kao reference kutija.
Na kraju krajeva, najbolja "slusajuca" kutija su ti neki zvucnici za STO MANJE PARA da ti stoje pored tih ozbiljnih kutija taman da mozes s vremena na vreme da cujes kako bi to otprilike zvucalo na PROSECNIM hi-fi linijama. HS80 kutija je dosta agresivna i bas imaju dubok bas. Kazem ti, kao kutija gde slusas ono sto si izmixovao il' sl. je super al to je po meni to. Mozda lici malo na NS10 (u gornjem delu) NS10 cini mi se nikako nema taj bas.
Mozda ce neko drugi moci vise da ti kaze o Yamahi al mislim da je to nekako to.
nista brate, ukoliko ne zelis da pazaris tu midi klavijaturu sada a A.D.A.M ima BAR godinu dana garancije (ne bih ga uzimao ako je manje) onda GO FOR IT i nemoj da cekas ako je jos i spustio cenu. Steta sto ne mozes da cujes ESI-e bas me zanimalo sta bi rekao i kako bi ti legla ta kutija

!
Ps: sa ADAMOM ne mozes da pogresis. Ipak je to par kutija cija je nova cena (ukoliko se nevaram) jos uvek blizu 1000EUR? barem kod mene u Svajcarskoj je tako!