View Single Post
Old 24-12-2010, 10:27 AM   #17
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Default Re: Chris Lord Alge apeluje da se bojkotuju krakovani plugovi

Quote:
Originally Posted by Multicom View Post
Neka spuste cijene! Waves je jedna od najlihvarskijih firmi na trzistu.Plugovi im su im odlicni ali toliko precjenjeni da mi ih uopce nije zao.Naplacaju onaj wup godisnje po nekoliko stotina dolara da bi uopce mogao imati nekakve minorne updejtove.Protiv sam piraterije svake vrste ali ako firme rade po ovom principu da te muzu i tretiraju kao pirata od samog starta neka se nose u tri p...materine.Waves nikada nisu bili user friendly firma za razliku od mnogobrojnih malih koji se bore za svakog korisnika.Stvar je ponude-potraznje a ne piraterije,da su im cijene normalne bilo bi manje crackova jer od 1500 do 10 000 eura za njihove pluginove je abnormalno previse i plus jos godisnje placas updejtove. Neka placu, ja vise u zivotu necu kupiti nijedan njihov plugin dok ne promjene politiku poslovanja.
Mislim da taj WUP od $200 nije nista strasno za neki ozbiljan studio ili ozbiljnijeg producenta. Toliko se placa WUP na Mercury Bundle koji definitivno moze da zadovolji sve plugin potrebe, a pritom imas zagarantovano da ces dobijati sve nove pluginove koji se pojave.

A i taj isti Mercury je mogao pre godinu dana ili tako nesto da se kupi za oko 2000eur sto je super cena za takav komplet pluginova.