Quote:
Originally Posted by awacs
Ustvari, nijedan Behringerov proizvod nije lo? u odnosu na cenu. Naprotiv.
Pozdrav,
Vasa
|
ovisno o tome šta očekuješ od uređaja. Ja sam za jedan novogodišnji program uzeo na revers 3 ili 4 behringer alatke od Mitros's musica, neraspakovane nove. Snagaš za monitore je posle 3 minuta izbacio desni kanal iz upotrebe, verovatno osigurač al negde unutra, pa se nisam imao kad time baviti, 4kanalni di-box nikad nije prestajao da zuji (i to jedini na celoj bini, svi drugi su radili normalno kad se liftuju), a najveći hit mi je bila live mixeta 16ch, koja je radila super dok ne ubodeš nešto u aux 4 out, kada iz neobjašnjivog razloga prestaje da radi desni master out. I čim izbodeš to iz aux 4, master R se vrati. Ja sam to popodne imao tonu histerije i ovako i onako, i sve mi se nešto činilo da mi neko namešta skrivenu kameru, toliko mi je to bilo neobjašnjivo.
No svakako, na kraju sam sebi kupio 30band grafički eq i 4 kanalni headphone amplifier, kao i 2 stage monitora sa snagašem, sve od Behringera, jer su mi ti komadi, zapravo radili tačno ono što mi od njih treba, a za te pare, ništa nije ni prišlo.