Ne mogu pročitati članak jer nema na njihovim stranicama ali dobro.
Nije problem simulirati ne?to na gore, problem je simulirati na bolje.
Puno lak?e je limitirati max speed Ferrari 612 sa 320km/h na 250km/h nego podići max speed Ford Focusa 1,6 Tdci sa 185 km/h na 250km/h.
Pri simulaciji nečega puno je bitnije znati ?to je to ?to je sačinjavalo zvuk nekog razdoblja nego koji EQ ili mikser koristi?. Ne mo?e? koristiti gated reverb na snare-u ako ?eli? Motown zvuk.
Ali da se vratim na Ferrarija i Forda.
Kad snimi? vrhunske muzičare koji sviraju vrhunske instrumente kroz vrhunske preampove i vrhunske mikrofone i to sve stavi? na hard disk,
onda nije nikakav problem upaliti PC, dignuti virtualne fadere, poslati vokal,bubanj,trubu i gitaru kroz Mytec u tih 30% outboarda za additional processing, vratiti u PC, upaliti Speakerphone 2 plugin, odabrati 1967 Capitol Radio preset za distorziju na vokalu, staviti mono EMT plate plugin,limitirati frekvencijski opseg od 200khz do 3000khz pluginom,odrediti nivoe ostalih instrumenata i niti slučajno ne stavljati bilo kakav EQ ili Comp plugin i onda pritisnuti tipku render i diviti se kako zvuči dobro.
Međutim problem nastaje kad treba sve te vrhunske muzičare sa vrhunskim instrumentima snimiti koristeći Rode mikrofone spojene na Joe Meek preampove kroz RME konvertere i koristeći pluginove autentično rekreirati novi album Marka Knopflera.
Bojim se da to neće ići
http://recordproduction.smugmug.com/...01041079_MSemd
P.S. Ali OK, sve znam,vi?e ni?ta nije bitno, uostalom zato sam se i ja svega rije?io.