View Single Post
Old 19-12-2010, 03:19 PM   #32
Multicom
Member

Multicom's Avatar

Default Re: kafici i diskoteke protiv SOKOJ-a !!

Quote:
Originally Posted by Evan Gore View Post
Kao ?to sam rekla, bilo je vi?e od 8 emitiranja...vezala sam se na Multicomovu opasku.
Naime, radi se o muzici za reklame, forspane i tv priloge koje moja trvtka radi ugovorno za pojedine tv i radijske kuće, tako da ima TOČAN popis kada i gdje se emitiralo.

Cijelo vrijeme govorim o tome kako to NIJE u redu i da se mi, autori, izvodjači i ostali nosioci prava moramo pobrinuti da stvari profunkcioniraju.

I ne, ne mogu se pomiriti da stvari stoje tako kako stoje jer, eto."kaj ja bogek tu mo?em"
Muzika za reklame,forspane i tv priloge se boduje na drugaciji nacin od klasicne pjesme,bod je negdje 10 puta manji, tretira se kao pozadinska muzika.Ponekad televizije to ne prijave zampu zbog obicne administrativne lijenosti.Ne zaboravi da uglavnom postoje posrednici koji za televiziju obavljaju te stvari, ispunjavaju plahtice i predaju zampu.U tom lancu, prijave mozda i ne dolaze do Zampa. Jedna takva firma u Zagrebu je IDM music koja to konkretno radi za rtl i novu tv. Treba sagledati sve aspekte i mogucnosti a ne samo lajati po zampu kao da je sam vrag glavom i bradom.
Multicom is offline   Reply With Quote