View Single Post
Old 19-12-2010, 01:48 PM   #28
Multicom
Member

Multicom's Avatar

Default Re: kafici i diskoteke protiv SOKOJ-a !!

Quote:
Originally Posted by Evan Gore View Post
Mislim da si na njihovoj platnoj listi...barem tako mogu zaključiti iz tvojih postova.

1.
U pregovorima su rije?ena autorska prava SAMO na papiru, ?to ne znači da se provodi u praksi.
Sve će to biti rije?eno kada udjemo u EU...najvi?e zahvaljujuči kapitalu, a ne dobroj volji.

2.
Morala sam sudskim putem zatra?iti godi?nje izvje?če ZAMP-a za 2007 i 2008 i već 2 godine odugovlače s tim, iako ima je vi?i trgovački sud naplatio 4 kazne za nepo?tivanje suda.

3.
Imam playliste i plahtice (bilo je ne?to vi?e od 8 puta, ali sam se zakačila za tvoju brojku) i sve je predočeno sudu.

4.
Ne prati? tok rasprave...naplata u zemljama koje sam spomenula je polugodi?nja i/ili godi?nja (kako gdje), ali je kontrola izvje?ča mjesečna.
Zar ti misli? da nema neograničeno puno mjesta za muljanje kada se izvje?če predaje na kraju godine?!?
Razmisli malo...

5.
ZAMP je djelomično prekopirao ?vedski zakon o autorskim i izvođačkim pravima, ali najbitnije dijelove (kontrola, naplata i za?tita autora) je elegantno zaobi?ao.

6.
Itunesi nisu u Hrv. ISKLJUČIVO zbog nerje?enih autorskih prava
Doći će zajedno sa EU.
Mark my words!!!
Cestitam, sve si rekla krivo. Nije ovo moja i tvoja prchija da se prepucuvamo ali ti to ocigledno ne znas jer si nova pa te molim da zavrsimo jer se ne slazemo ni u cemu, ok ? Imamo neke druge informacije i mozemo ovako do besvjesti. Nisam na nicijoj platnoj listi, clan Zampa i GEMMA e jesam. Nisam zadovoljan u potpunosti s nikim ali sagledavam stvari iz sireg kuta. Sve u svemu, nije lose, dobro je, da moze bolje, moze. Ti cekaj da udjemo u Europsku uniju i nadaj se rijesenju svojih problema, moje skromno misljenje je da ces ih imati jos puno puno vise.
Multicom is offline   Reply With Quote