Ne moze! I to iz prostog razloga sto taj uredjaj koji si naveo
nije Mikrofonsko Predpojacalo vec sprava koja sluzi za konvertovanje
phono signala (recimo gramofona) u linijski signal. Ono sto tebi treba je nesto sto
mikrofonski signal pretvara u linijski... Nazalost, takav uredjaj cak i u najskromnijoj varijanti ne ide ispod cene od barem 100-200 evra a da valja "nechemu"... Da ne kazem chemu... Mada nam nisi napomenuo da li je rech o stvaranju nekakvog demo snimka ili je u pitanju neshto josh manje zahtevno od toga, tipa neko kucno zezanje, experiment, sta ja znam... Predpostavljam da svakako nije rech o nekoj "ozbiljnijoj produkciji" jer za te pare koje bi inache ulozio u uredjaj (koji chak i nije namenjen da sluzi svrsi koja je tebi potrebna) pa chak i vecu sumu od toga, nema ni tog "k" od "kratkotrajnog sna o ozbiljnoj produkciji"... Ono sto bi mogao da pogledash za snimanje neke
demo varijante je M Audio-evo DMP3 Mikrofonsko Predpojacalo... I ono kosta negde oko 180 evra cini mi se... Dodushe imash cak i jeftiniju varijantu od toga i to od istog proizvodjacha "Audio Buddy" i koshta oko 100 evra... Behringere zaobilazi u sirokom luku, oni imaju neka jos jeftinija predpojacala i to lampaska koja se pogotovu
ne uzimaju ako su jeftina... Inache koji je to dinamichki mikrofon koji imash?
I josh neshto:
Dobrodoshao na Rumski Forum!

Ovo je sjajno mesto na kome se svashta moze nauchiti!

Feel Free to Explore!
Neuron...