Oko RT60je ovdje vrlo lepo opisano:
http://www.rumski.com/forum/showpost...9&postcount=18
Superchunksi, izolacija izza leđa sweet spota, i ispred zvučnika DP8 - 80kg/m3, na plafonu iznad sweet spota 10cm DP8 i DP3 gdje su se ama baš svi kutove još dodatno popunili koliko je išlo, fotke toga nema, jer se radilo pa nije bio pri ruci.
Trokute kamene vune drže jermenovi/gurtne. Simpatično jedno moguče DIY rešenje. Ja ipak preferiram manju konstrukciju...
Svašta ja preferiram

ali na kraju vlasnik odluči što i kako, rče se mu koliko "košta" odnosno što donosi koji kompromis itd.
Slično je i sa difuzorima, ja sam ih predvideo na ključnim pozicijama i na stropu ali...
Ma vratimo se vizualizaciji threada - fotkama
Onda sam proračunao odnosno da sam pošten prilagodio kalkulaciju za difuzor tipa Skyline PN157 i eto došle su kocka, kocka, kockice za pravljenje 2D PRD difuzora.
Počelo se je iz 5cm debele fosne, da se je došlo do 2m dugih 4,4X4,5cm palica. Ovdje ima 156 različitih sekvenci te ukupno 1248 djeliča za 8 difuzora. 7 sati rada na žagi - mašinki karašo sa hoblanjem.
Matjaž je htio sam ih sastaviti... kad se utekao napravio je jednoga za 3-4 sati uz dosta sistematičan rad. Nije sve napravio od jednom nego je trebao više tjedana jer kao što je rekao: "Nenade je**m ti sledeči put ih pravite sami jer sam skoro poludeo... bila je veoma mukotrpna psihološka svojevrstna mantra koju skoro nisam mogao okončati".