View Single Post
Old 10-12-2010, 12:41 AM   #7
DeMa
Moderator

DeMa's Avatar

Default Re: AKUSTICKI TRETMAN MOJE SOBE -Home theatre

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Pa ne postoji "najbolje rešenje", niti će ikada postojati. Postoji gomila "prihvatljivih" rešenja, pa ako se tvoj DIY rad nalazi u tom okviru - super. Uostalom, ljudi koji ovde po Forumu traže savete za izgradnju "studija" zapravo prave lične ateljee (prostore u kojima će lično snimati i miksati). Lični radni prostor. I svako ima pravo da ga organizuje po svom ćefu.

Ćef je tu jedini bitan parametar, a niko ko je koliko-toliko pošten nema obraza da ti garantuje da će zadovoljiti tvoj ćef. Kao što ni ti verovatno svojim klijentima ne možeš da garantuješ da će reverb na dobošu (koji si lično osmislio) da im obezbedi gomilu tezgi i para.

Pozdrav,

Vasa
Hallo vasa

ali kako se mogu sa tobom sloziti. Svako radi da napravi naj bolje. Di pocima diy a di prestaje.
Cilj je poznavati faktore koje su potrene da se ispuni statute rezije. Jer mjesto za snimanje zahtjeva duge mjere. A to je studio. Barem za mene.

Neko je sjeo i definiro je da rt 60 u reziji treba biti 0,3 sek. Tako da tonski technicar ima slicne uvjete. Jedan primjer.

Ns 10 su se iz mog znanja radi toga sto su dobre za onog koji je trazio kutiju koju mozes nositi svugdje sa sobom.
Mislim da sam citao da je tako pocelo sa ns 10.
Ovo ne uzmite milo za zdravo.

Pozz
denis

Moderator:
postovi su izvuceni iz offtopica na threadu "AKUSTICKI TRETMAN MOJE SOBE -Home theatre"

Last edited by boggy; 10-12-2010 at 08:08 PM.
DeMa is offline   Reply With Quote