Quote:
Originally Posted by Zoki
Quake sam upoznao na nekom drugom thread-u procitaj temu AKTIVNO - PASIVNO bice ti sve jasno.
|
E...ajd sad jedno vazno pitanje za moderaciju:
Ako ste resili da kulirate ovog lika i niste ga do sada cak ni jedan jedini put opomenuli za krajnji bezobrazluk kojim se ovde bavi,morate biti svesni da mozda drugim clanovima foruma opasno ide na ganglije.Ili uskoro preduzmite neke sankcije,ili se pomirite sa cinjenicom da ce njegovo ponasanje mozda postati neka vrsta standardice ovde jer ne vidim zbog cega bi on jedini bio povlasten da krsi pravilnik...Gomila ljudi je ovde za sve vreme koliko pratim forum banovana za mnogo,mnogo manje prekrsaje pravilnika i vise se nikada nisu pojavili a imali su sigurno za razliku od ovog totalnog amatera cije su lose namere ovde bile ocigledne od prvog posta da kazu i po koju pametnu.Tebi Demo dobrodoslica i pozdrav od mene.Jos jednom ti se zahvaljujem na pomoci u mom "akustickom" thread-u,ali mi u ovoj situaciji totalno nisi jasan.Ti si na ovom forumu MODERATOR,isto kao Boggy ili Nenad,sto znaci da tvoja vredi koliko i njihova u "administrativnom" smislu a u zanatskom onoliko koliki kredibilitet kod ljudi steknes a stekao si poprilican...tako da ne razumem sta ce ti sada ovaj drveni advokat,poprilicno los,sa "bas lepo" okrecenom akustikom.