NENADE PO KOJI PUT VISE
Ovaj thread je tu da drugi vide kako se moze i na ovaj nacin srediti jedan prostor.Ne moj da se pravis blesav jer mozez takav i ostati
.
Ako ne razumes da mi pomoc ne treba onda shvati da je tako, imam dovoljno iskustva oko tretmana prostora da mogu i sam to napraviti.
NEKAKO JE LEPSE I PRIJATNIJE U DRUSTVU ZAR NE?
BILA MI JE NAMERA DA DALJNI TRETMAN "UPGRADE" PODELIM SA DRUGIMA
DA SE DRUZIMO
.
Sve ostalo sto si naveo, linkove prepiske... da to je moj stav prema Boggy-ju.Sad vec svi znaju koliko ga cenim odnosno ne cenim.
Svidja mi se to sto si podelio samnom i zato cenim tvoje sugestije,predloge...itd.Ne znam sta ocekujes
medalju ili prijateljstvo?
Quote:
Sad da vam ja nekako objasnim kako se u specifičnom prostoru odlučim za specfičan sendvi? prevazilazi okvire tog foruma jer bih vaj obojicu morao da vodim nekoliko puta sa sobom i pokazao vam moj način rada, razmi?ljanja... e to ne znam preko foruma.
|
Ok bravo tako kazi to se ceni,ali pazi ne pocenjuj druge razumemo i mi po nesto

.
Na kraj krejeva nije to nikakav svemirski brod kao sto predstavljate ti i Boggy.
Oko HelmHoltza rekao sam vec da ja to ne mogu cuti niti izmeriti.Kako ne
vidis da postoji mogucnost da sve to mogu da probam,testiram a ujedno
imam i dovoljno znanja da to uradim?Ne ti moras da vodis politiku umesto
da napravimo nesto korisno.
E sada ako to tebi ne ide u prilog onda kazi.
Nenade nisi dovoljno pazljivo gledao linkove te bi znao da oni perforirani rade mnogo sire ne samo od 100-130hz..
E da. ti perforirani su bas jako interesantni.Rade posao za koji su namenjeni i to veoma dobro i precizno.
Quote:
Zoki zavr?i več jednom tu stvar i koristi je i nemojte izmarati da doka?ete da je to ultimativno rje?enje, jer na ?alost nije.
|
Evo opet izvodis kerefeke pa kada sam ja rekao da je to ultimativno resenje?.Malo se gubis pazi na moju izjavu na pocetku.
Sa takvim stavom prema kolegama ti ne mozes nikoga nista nauciti.
U pravu si nema mistifikacije kad kazes da naucimo koristiti porozne absorbere...ALI ONI SU MANJE EFIKASNI OD PROSTIH REZONANTNIH KUTIJA UPAMTI!!Da treba ih napraviti pa ako ti nemas znanja pitaj
pomocicu ti...veruj malo truda malo merenja i gotovo.
E oko nekakvog sendvica od kamene vune koji se ponasaju pomalo kao panel absorber mozemo pricati dalje.Mada sumnjam da mogu dostici
efikasnost HELMHOLTZA.
Quote:
To mo?e da je nekakav pomoč kraju re?avanju problema (ako mo?e ne) i ne početak re?avanja problema i
|
[/quote]
Ne moj biti ljubomoran pomozi drugima.
Nenade video sam slike to mi se ne svidja kako izgleda to je mozda za Valetov studio dobro i onako je tamo sve mobilno. ne treba mi nista
mobilno nego fiksno na to i to mesto tako i tako.Pazi engleski bolje razumem,nemacki skoro nikako slovenski nikako tako da mi treba pomoc od
tebe.