Quote:
Originally Posted by Eomsy
E, tu bi tra?io od nekoga pi?tolj da prosviram onoga kaj je skurio stan  ... a da si vidim opremu u vodi, mo?da bi i sebe prosvirao  ....
|
A pazi tragikomičnog detalja - za po?ar nisu krivi stanari iz potkrovlja! Nije kriv ni vlasnik kuće, iako se mi godinama sprdamo da bi tu kuću trebalo dinamitom servisirat jer je stvarno u rasulu, od instalacija pa do zidova. Ali ne! Kriva je elektra! I elektra sad mora platiti od?tetu vlasniku kuće, koji bajdvej ionako u kuću nije ulo?io ni lipe godinama. Za?to? Jer je po?ar krenuo na drvenoj gredi na koju je montiran pancer. A pancer (glavni osigurač smje?ten prije brojila i razvodnih kutija, za one neupučene) je formalno u vlasni?tvu elektre. Sve prije glavnog brojila je njihovo i oni su odgovorni da to servisiraju. I kako je tamo planulo sad će elektra lijepo platit dizanje novog krova!! Ihihi!
Quote:
Originally Posted by Eomsy
E, Luka, da si me nazvao ... imam ti ja stvar za to! Do?lo bi te nula kuna, al brate nebi mogao biti cijeli dan unutra u studiju ... al ni jedna gljivica ne pre?ivi, a boga mi ni ti ak ne nosi? masku  ...
|
Daj odaj mi foru, ba? me zanima!!! Baci na PM ili ovdje. Al ba? me zanima!