View Single Post
Old 08-12-2010, 09:44 PM   #84
DeMa
Moderator

DeMa's Avatar

Default Re: AKUSTICKI TRETMAN MOJE SOBE -Home theatre

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
BINGO!

Bravo Nenade!

pozdrav

bogi

p.s. Volim kada vidim zrno strucnosti, iskrenosti i mudrosti u necijoj izjavi na Rumskom, iako neki clanovi vise vole da dobiju odmah SVE, instant, gotova resenja, "kljuc u ruke"... bez "prljanja ruku" sa knjigama i bez preteranog razmisljanja i truda da SAMI SEBI pomognu
Bravo nenad i boggy.
Konacno ste i vi rekli kako je. Ja mislim i ljutim se ako smim biti iskren. Da ovdje ima nesto u objasnjavanju cemu fali jos istine.
Jos jednom i cinimi se zadnji put. Kome smeta koncept neka se ostavi komentiranja. Jer razlika je izmedju mog misljenja i vaseg dovesti forumase do toga da mogu sami rjesiti akustiku. Sto je moguce uz strucni i kvalitetnu strucnu izjavu. A pucanje protiv svjeta. Jer je ovo svjet izmislio a ne ja.
Ako ti tako zvani svjetski akusticari. Kada to vec cujem nebi da ima ACDC ili Stinga u akutici.
Ja neznam ko na ovom forumu ima pravo da se stavi na tu razinu. Ja znam sta znam i ne pricavam knjige. Di to pise da se to ne koristi.

Jos mi fale objasnjena za engleske rijeci.

Hey tri komponente.
Geometrija sobe
porozne absorbere
I absorbere poput helmholtza preforirani ili resetke kako sam ga vec prikaza na forumu.

I to su jedije komponente koje mogu realno igrati za nase svrhe neku ulogu.

Ili molim obrazloziti vas pristup svemu tome naricito niskin frekvencijama.

Nemojte praviti neku mistifikaciju lagano to nije fer prema ljudimu koje nemaju dovoljno iskustava.

Pozz

denis
DeMa is offline   Reply With Quote