Thread: Monitori
View Single Post
Old 08-12-2010, 12:25 AM   #3
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Monitori

Retko koje monitore mozes naci za male pare a da vrede, ali ti Esi 08 (od 350-60e) su rame uz rame sa monitorima koju kostaju duplo vise od njih samih, pa i vise...To nije samo moja tvrdnja, procitaj malo thread-ove o njima pa ces videti sta i mnogo iskusniji od nas (npr. Sloba Markovic) kazu za njih.
Imao sam Adame S3A (oko 3000e), Krk-ove rp6 g2, odavno imam Tannoy system 800 (tada placene mnogo para), a sada i precision 6D (1000e) i genelec 8050 (2500), moram reci da zasigurno ima razlike izmedju ovih navedenih (sem krk-a) i tih Esi-ja, ali sigurno ne tolike koliko u novcu!!! (da budem iskren, a ne tipa "Carevo novo odelo")
Tako da je neka moja prica-ako nemas dovoljno kinte, onda uzmi neke "monitore" bas za male pare (a da valjaju). To je veoooooma redak slucaj, ali jedan je svakako ESI 08 i ne mogu a da ne spomenem microlab solo 2 (multi media monitors), koji za dorucak jede alesise, behringer i krkove "monitore", a kostao je 70-ak evra, (vise ih nema, samo se mogu naci kao polovni, ali sada za polovnjake traze i do 150e, provalili ljudi sta je dobro ), ili ako imas kintu, nesto od 1500e pa na gore...a ove adame A3,5, mackie i sl od 500-600e, zaobidji, jer to niti smrdi niti mirise (u prevodu das 600-700 evrica, a dobijes monitor poput esi-ja (ne mislim u losem smislu, vec u odnosu cena-kvalitet), ako ne i losiji ...).

"monitori za oko 300e", moj glas za ESI 08.
toliko od mene, pozz

Last edited by Nemania; 08-12-2010 at 12:29 AM.
Nemania is offline   Reply With Quote